Eastern Swedish School


Känner du att ditt barns tio lediga skoldagar per läsår inte riktigt räcker till? Skulle din familj må bra av att ta en lite längre paus från ekorrhjulet och samla kraft i avkopplande miljö, en så kallad ”thaimout”? Vill du att ditt barn provar på att gå i vår skola?


Eller hade du hellre tillbringat din tid i värmen under vinterhalvåret om det inte var för att du skulle sakna dina barnbarn så mycket? Barnbarnen kan gå på vår förskola/skola tillfälligt eller stanna kvar hos dig ett tag om föräldrarna behöver åka hem och arbeta. En riktig ”win-win”-situation för alla parter.

Låter det intressant? I så fall hälsar vi dig och din familj välkomna till Eastern Swedish School

Är du nyfiken hur det kan se ut för de elever som väljer att byta ut Sveriges regn och rusk- klicka på följande länk: Friluftsdag på ESS, feb 2016

Från december 2016 kommer det finnas möjlighet att vara med i vår ”After School”-verksamhet. Förutom att samtliga elever har 2 schemalagda idrottslektioner i veckan kommer det nu finnas möjlighet till ytterligare 3 tillfällen i veckan, utanför skoltid, att umgås och delta i diverse aktiviteter. After School kommer innehålla ett varierat utbud av fysiska aktiviteter, lekar, dans, drama och pyssel. Läs mer under fliken ”After School”.0 kommentarer till inlägget:

Skicka en kommentar

Välkommen - skriv gärna en rad!