2018-01-29

Pinery Park Beach Resort - Den fina poolen

Det var ett tag sen jag uppdaterade på denna sida, men det blir så om man inte har mycket att informera om. Jag kan i alla fall visa en härlig bild på den nyrenoverade poolen.
Visst blev det fint?
Har ni tänkt på att Pinery är ett av de områdena som ligger bäst till om man tänker på avstånd till stranden och Ban Phe, där allt finns. Utmed strandvägen finns ett stort utbud av restauranger. Stranden ligger bara ett stenkast från områdets infart.

Pinery växer och frodas och på senare år har det skett en rejäl uppfräschning på många hus. Det har gjorts förändringar områdets management.

Inne på området finns Luckys restaurang och utmed stranden finns en ganska ny restaurang som heter Green TreeBeach, de har nyligen utökat sin meny, de finns även på Facebook. Båda har riktigt god mat.

När jag ändå skriver om restauranger kan jag tipsa om restauranger inne i Ban Phe, de har ljuvligt god mat.

Pier Cafe 
Läs mer på TripadvisorKarta hur man hitta till Pier Café Ban Phe

olearys.S.B.D
Läs mer på Tripadvisor. Karta hur man hittar till Olearys

The Pina Wine&Pizza
Läs mer på Tripadvisor. Karta hur man hittar till The Pina


Ni hittar många restauranger på Tripadvisor


2 kommentarer:

 1. Tack för alla dina tips och allt du skriver om. Jag försöker hitta all info som jag kan om Pinery Park resort och Ban Phe. Jag och min man kommer till Pinery Park resort om drygt 2 veckor och stannar i 4 veckor. Jag längtar sååå till solen och värmen! Undrar om du Stina vet om några bra dyk och snorklingsplatser vid Suan son beachen?
  Hälsningar Marlene

  SvaraRadera
 2. Hej Marlene. Ingen orsak, tycker det är kul att dela med av saker vi sett och upplevt. Kul att du hittade till min blogg. Vem längtar inte till värmen och solen :-) Vilken lyx att kunna åka ner nu och njuta av semester. Det är ni värda.

  Vad gäller dyka/snorkla kan ni kolla på: http://www.divezonethailand.com/
  och även http://www.rayongdivecenter.net/ och http://www.rayongdivecenter.com/en/home/

  Välkommen åter och tack för din kommentar.
  Hälsningar Stina

  SvaraRadera

Välkommen - skriv gärna en rad!